Særligt tilrettelagt rideterapi hold.

Der er pt. ikke planlagt opstart af nye hold.

Hold er en blanding af rideterapi og pædagogisk ridning. Vi skal lege, bruge vores sanser og udfordre balancen 🙂

I rideterapien arbejder vi med relationer, selvtillid, balance, sanseintegration, koordination, koncentration og kropsbevidsthed . En af gevinsterne ved rideterapien er, ro i kroppen og en øget indlæring . Vi arbejder altid, ud fra en anerkendende tilgang . Vores heste /ponyer er rolige og velredne, de bliver jævnligt reddet af professionel BBH instruktør. Dette er med til, at sikre kvalitet i rideterapien og give børnene succesoplevelse ved ridningen. Vi rider bidløst og både med og uden sadler .
Vi speciel tilpasser alle hold til de enkelte elever, indhold i sessionerne er varierende.

Hvem er vi :

Vibeke Haarbye-Pedersen.

Jeg er 57 år, bor i Viby Sjælland, gift med Bo.
Siden jeg var en lille pige, har jeg været draget af hesteverdenen. Først som voksen, begyndte jeg at se, hvor godt jeg fik det af, at være sammen med heste.
Hestene giver os mennesker ro og en særlig ægthed. Når jeg har været ude ved hestene, ”falder jeg ned på jorden”, og jeg mærker mig selv på en anden måde. Der indfinder sig en indre ro, og jeg føler mig godt tilpas.
Da jeg så, at det var muligt at uddanne sig til Hesteassisteret terapeut sprang jeg med det samme til. Sikke en fantastisk og lærerig rejse det var! De to års uddannelse, som jeg færdiggjorde i juni 2015, gav mig fundamentet til at starte op som selvstændig.Jeg har arbejdet med ride og hesteterapi non stop siden og elsker det .

Udover at være Hesteassisteret terapeut er jeg også uddannet kognitiv terapeut, misbrugsrådgiver og certificeret NADA akupunktør og systemisk opstiller.
Endvidere har jeg en pædagogisk og en sundhedsfaglig uddannelse.
Jeg går jævnligt på kurser og efteruddannelser, og modtager stadig supervision.
Jeg har derfor en bred viden og erfaring, som jeg inddrager i mødet med hver enkelt klient, for at imødekomme, lige nøjagtigt deres behov.

 

Maggie Sumner.

Mit navn er Maggie Sumner. Jeg er 69 år og pensioneret fysioterapeut. Jeg skal være med på holdet som assistent til Vibeke min "næsten" nabo.
Jeg er fra England og blev færdig uddannet fysioterapeut i 1973.

Jeg har arbejdet på sygehuse, rehabiliteringscentre og i 7 år indenfor psykiatri hvor jeg behandlede traumatiserede flygtninge, torturofre mm hvor stor følsomhed var påkrævet.
De sidste 17 år havde jeg egen klinik og behandlede alle typer patienter også børn.
Jeg glæder mig til at tilføje min viden som kropsbehandler ind i hesteterapi.

Billeder fra hold sessioner.

Hvis IKKE børnene / de unge kan klare, selv at trække hesten ud og ride på bane, efter anvisninger skal der medbringes hjælpere.
Vi kan lave hold på 2 , 3 og 4 børn.
Vi har hold og kan oprette hold tirsdag og torsdage.

Vi har ridehjelme i forskellige størrelser.
Vi har en maks vægt grænse på 85 kg .
Vores heste har 3 fridage om ugen .

Forsikring: Terapiheste.dk kan under ingen omstændigheder gøres erstatningsansvarlig, elever skal have egen ulykkesforsikring.